13 de gen. 2010

I heart pompoms

Al final he desfet el swallowtail... la llana es molt irregular i els trossos més gruixuts no m'acabaven d'agradar en el lace. D'altra banda he començat un I heart pompoms amb Drops Karisma en un color turquesa fosc molt bonic. Encara no tinc foto perquè tot just el vaig començar ahir al vespre!

Al final he desecho el swallowtail... la lana es muy irregular y las partes más gruesas no terminaban de gustarme en el lace. Por otro lado he empezado un I heart pompons con Drops Karisma en un color turquesa oscuro muy bonito. Aun no tengo foto porque justo ayer por la noche lo empecé!

3 comentaris:

 1. Hola, gràcies per passar-te pel meu blog i deixar-me conéixer el teu!

  El patró del "gorro" és molt xulo. No el coneixia. Ja ens ensenyaràs que tal queda!

  ResponElimina
 2. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

  Acabo de llegir el teu comentari. O sea que es cierto.

  Vaig veure a Ravelry una noia que li havia passat exactament el mateix amb les agulles de color groc i tenia l'esperança de que fos cosa seva, però ara que m'ho has dit tu... uff... quina merda!!! Les altres et van bé? Potser només és cosa d'aquell color. Si fos així, doncs encara. Gràcies per dir-m'ho. Petons.

  ResponElimina
 3. De moment m'esperaré a veure què diu la gent. Segons he llegit, tots els casos s'han donat amb les agulles grogues, suposo que el color és més clar i més fàcil que marxi, però a la llarga acabaran destenyint-se totes. Jo seguiré el fil de ravelry on es parla de l'assumpte, a veure si algú posa alguna sol·lució. Te'l passo, per si tens curiositat, és aquest:

  http://www.ravelry.com/discuss/knit-picks-options---the-only-option/976465/1-25#18

  ResponElimina