24 de febr. 2010

Per fi! / ¡Al fin!


Després de més d'un mes sense internet per fi torno a estar conectada! Durant aquest temps us he visitat i també he teixit :) Sobretot he fet boines i gorrets per regalar als amics.Aquest Meret amb Drops Karisma em va agradar a mi i a la seva destinataria, a més es prou senzill per teixir-lo mentre estas mirant una peli però no tan com per ser avorrit.


Ara estic acabant el Damson amb Malabrigo Sock. M'està quedant un xal molt tardorenc per el colors del to Archangel. Ah i ahir vaig començar el meu primer parell de mitjons amb un parell de troques de Fabel molt colorides. Espero que no quedin del tot malament!
Después de pasar más de un mes sin internet por fin vuelvo a estar conectada! Durante este tiempo os he visitado y también he tejido :) Especialmente boinas y gorritos para regalar a los amigos.
Este Meret lo hice con Drops Karisma y me gustó a mi y a su destinataria, además es bastante sencillo para tejerlo mientras ves una peli pero no tanto como para ser aburrido.


Ahora estoy terminando el Damson con Malabrigo sock. Esta quedando un chal muy otoñal por los colores del tono Archangel. Ah y ayer empecé mi primer par de calcetines con un par de ovillos de Fabel muy coloridos. Espero que no queden del todo mal!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada