8 de gen. 2010

Swallowtail


Ahir vaig començar el swalowtail shawl per una amiga meva. He triat la noro kureyon sock perque a ravelry he vist alguns projectes d'aquest xal amb aquesta llana i queden realment preciosos; pero la veritat es que, tot i que els colors m'encanten, no puc dir el mateix de la textura de la llana...

Ayer empezé el swallowtail shawl para una amiga. He elegido la noro kureyon sock porque en ravelry he visto algunos proyectos de este chal con esta lana y quedan realmente preciosos; pero la verdad es que, aunque los colores me encantan, no puedo decir lo mismo de la textura de la lana...

2 comentaris:

 1. Hola guapa!

  La llana la vaig comprar a All you knit is love, és una qualitat molt barata i dóna molt bon resultats, a mi m'agrada molt treballar amb ella.

  Quant a la Kureyon Sock, entenc el que vols dir. Jo he fet vàries coses amb la Kureyon normal i sí que és cert que pica i és una mica aspra, això és perquè té un tractament natural. No obstant, quan la rentes, sempre guanya una mica més de dolçor.

  Sort!

  ResponElimina
 2. Hola!! La noro es una lana preciosa pero a mí también me decepcionó un poco en cuanto a la textura. Aunque, como dice Albis, cuando la lavas mejora sigue siendo bastante rasposilla. Ahora... creo que sin duda merece la pena invertir un pastizal aunque sólo sea por el colorido.

  Un besito

  ResponElimina