14 d’abr. 2012

Mr Mojo risin'

A en C li encanten els mitjons teixits a mà (si fos per ell em dedicaria exclusivament a fer-li mitjons!) i ja fa un temps va comprar una troca de malabrigo sock en color lettuce perque volia uns mitjons verds. De seguida vaig decidir que els mitjons que li teixiria serien els Mojo, com que tots dos som fans de The Doors em va suggerir que fossin els Mr Mojo risin' (per la cançó LA Woman).
Es un patró molt original que segur que tornaré a teixir per a mi, m'agrada molt com queden posats i són molt cómodes. Els dos mitjons son diferents entre sí i es teixeixen com un tub, utilitzant un tros de llana per a deixar els punts que un cop acabat el mitjó es repesquen per a fer el taló. Mai havia fet un mitjó amb aquesta construcció però m'agrada més fer el taló a mesura que fas el mitjó.
He trigat moltissim a acabar-los.Tot i que el patró es ràpid i senzill de teixir, ha coincidit amb el swapetines i amb el coll inspira que eren regals i tenien data d'entrega, així que els he anat deixant de banda. Quan ja he tingut els swapetines enviats i el coll acabat m'hi he dedicat i el he acabat en una setmana. En C esta encantat amb els seus mitjons nous i ja em demana que quan començaré els següents!

A C le encantan los calcetines tejidos a mano (si fuera por él me dedicaría exclusivamente a tejerle calcetines!) y ya hace un tiempo compró una madeja de malabrigo sock en color lettuce porque quería unos calcetines verdes. Enseguida decidí que los calcetines que le tejería serían los Mojo y como los dos somos fans de The Doors me sugirió que los llamara Mr Mojo Risin' (por la canción LA Woman).
Es un patrón muy original que seguro que tejeré para mi, me gusta mucho como quedan cuando los llevas puestos y son muy cómodos. Los dos calcetines son diferentes entre sí y se tejen como un tubo, utilizando un trozo de lana para dejar los puntos que pescas para hacer el talón una vez has acabado el calcetín. Nunca había tejido unos calcetines con esta construcción pero me gusta más tejer el talón a medida que avanzas el calcetín.
He tardado muchísimo en acabarlos. Aunque el patrón es fácil y sencillo de tejer, ha coincidido con los swapetines y con el cuello inspira que eran regalos y tenían fecha de entrega, así que los he dejado de lado. Cuando he tenido los swapetines enviados y el cuello acabado me he dedicado a ellos y los he acabado en una semana. C esta encantado con sus calcetines nuevos y ya pregunta que cuando empezaré los siguientes!


4 comentaris:

 1. que xulos nena! no havia vist mai aquest patró, sembla molt original... li haurem de donar un cop d'ull!

  petonets

  ResponElimina
 2. Val molt la pena, es ben senzill però queda molt bé :)

  ResponElimina
 3. Son muy chulos puestos jajaj siempre que veo fotos de ellos quitados se ven raros.

  ResponElimina
 4. quitados son horribles jajaja menos mal que puestos quedan bien :)

  ResponElimina