10 d’abr. 2013

Growing Leaves

Després dels Swapetines em venia de gust fer alguna cosa ràpida, un projecte de satisfacció instantania no? Doncs a AYKL vaig veure un cabdell de Malabrigo Worsted en color azalea que em va enamorar i com que tenia aquest coll de fa temps a la queue vaig aprofitar.
Después de los Swapetines me apetecía hacer alguna cosa rápida, un proyecto de satisfacción instantanea no? Pues a AYKL vi una madeja de Malabrigo Worsted en color azalea que me enamoró y como tenía este cuello desde hace tiempo en mi queue pues lo aproveché.


Recomano totalment aquest patró, es molt senzill i ràpid de teixir però a l'hora queda molt bonic. A més els que coneixeu la Malabrigo Worsted ja sabeu el tacte que té!! Llàstima que sembla que fins la propera tardor no el podré estrenar.
Recomiendo totalmente este patrón, es muy sencillo y rápido de tejer pero queda muy bonito. Además los que conoceis la Malabrigo Worsted ya sabeis el tacto que tiene!! Lástim que hasta el próximo otoño no lo podré estrenar.


Per cert, he començat (i girebé acabat) aquest xal després de veure els de Albis i Sig!
Por cierto, he empezado (y casi terminado) este chal después de ver los de Albis y Sig!


4 comentaris:

  1. Quina xulada de coll, jo soc molt fan dels colls, si dius que es un patro facil, me l apunto!!!. De la Malabrigo, que haig de dir...Una de lrs meves llanes preferides!!!.Felicitats, t ha quedat genial!!!!

    ResponElimina
  2. que bonito dibujo y color de la lana!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es el color azalea, me enamoré nada más verlo en All you knit is love

      Elimina